Top bar, foredrag
Indien – venskaber med gadebørn og bankdirektører

Hør fortællingen om mit semester i Indien, hvor jeg sammen med min kæreste kom tæt på de lokale og blev inviteret hjem til alt fra fattige simple pressenings-konstruktioner til et fem stjernet hotel med en elefant i baghaven. Det er fascinerende så åbne og imødekommende inderne er, og vi blev som gæster behandlet som guder – bogstaveligt talt, så forventes det som hinduister at man imødekommer en gæst i sit hus som en gud.
Jeg arbejdede med kvindelige kunsthåndværkere fra landsbyerne og sad på gulvet sammen med dem og udviklede nye produkter på tværs af sprog og kultur. Det var nødvendigt at holde de helt rette formaliteter for at sætte noget i værks, så hierarkiet blev respekteret og ingen tabte ansigt.
Det er en fortælling om hvor mange oplevelser der er at få hvis bare man tør gribe en mulighed når den er der, og tør møde menneskene på sin vej.

Iran – verdens mest gæstfrie folkefærd

Hør fortællingen om en måneds tur til Iran for at møde det folk jeg havde hørt skulle være de mest gæstfrie i verden. De levede så absolut op til “fordommen”, og jeg blev taget med helt ind på livet af kulturen, både rundt i byerne, på ture i bjerge og ørken, og til sidst med til et traditionelt bryllup, hvor mænd og kvinder var adskilte. Jeg tog alene af sted, men var stort set aldrig alene, da mine lokale værter gjorde alt hvad de kunne for at give mig den bedste oplevelse og vise mig de mest inspirerende steder.
Det er en tur hvor jeg tager venskaber med hjem, og jeg kan ikke vente med at tage tilbage igen.
Iran eller Persien – får tankerne væk fra krig og hen på moderne, åbne mennesker, der lever i et land med restriktioner.

Skriv til mig for at høre nærmere og for at booke.
mail(a)linepernille.dk