Portræt fra Indien

Rejsegal eller rejseglad? Jeg er i hvert fald så bidt af at rejse at jeg trods helt anden uddannelsesbaggrund, har forsøgt at gøre rejse til min levevej og nu arbejder som rejseleder for Dansk Studie Center.

Det hele startede med en fyr med en sjov firkantet amerikansk studenter hat der holdt oplæg på min folkeskole om at være udvekslingsstudent, og så var jeg solgt på ideen om at komme et år til udlandet. Det lykkedes mig ikke at overtale mine forældre til at jeg måtte tage til Sydafrika i en alder af 16, og valgte i stedet Ungarn, hvor jeg var sikker på at blive udfordret med at lære et nyt sprog. Det viste sig at blive en meget større udfordring når en selvstændig dansk teenager møder en 16-årige-er-børn kultur, men jeg kom hjem meget klogere på mig selv og uden tvivl om at jeg sagtens kan klare mig i fremmede kulturer.

Så efter gymnasiet tog jeg rygsækken på og af sted mod Kina og Den Transsibiriske Jernbane, på roadtrip i New Zealand og rundrejse i Sydøstasien. Jeg havde næsten ikke lyst til at starte uddannelse, da jeg følte det begrænsede mig i min længsel efter eventyr. Jeg havde heldigvis opdaget CouchSurfing i mellemtiden og det blev en fantastisk løsning – mødet med de lokale som skaber oplevelser, samt den billige overnatningsmulighed, gjorde at jeg var af sted hver gang der bare var den mindste ferie fra studiet.
…og så var der selvfølgelig mulighederne for udveksling (Australien) og praktik (Indien).

Design ingeniør

Jeg er uddannet design ingeniør, som er en uddannelse i at udvikle produkter og styre projekter. Jeg var tiltrukket af dette da jeg kunne kombinere mine kreative evner med naturvidenskab, som jeg altid har været god til. Jeg var mere drevet af det fordi det var en bred uddannelse der kan skubbes i mange retninger, end fordi jeg havde en ”skaber-lyst” som mange af mine medstuderende.
Det var et spændende studium, og jeg kan godt se en mulighed for en fremtid i den retning, men min passion ligger i rejserne og i at opleve verden, og jeg er så stolt af mig selv at jeg turde vælge det til og gå efter at blive rejseleder efter endt uddannelse.
Karriere indblik samt portfolie kan findes på min LinkedIn profil.

Naturelsker

Jeg bor i Odense når jeg er i Danmark, og bruger meget tid på at se mine venner og familie. Igen er det menneskene i mit liv der betyder aller mest.
Men derudover er jeg pjattet med naturen og elsker at komme ud i den på den ene eller anden måde. Jeg tager på vandreture, sejler kajak, laver canyoning og camperer. Naturen skaber ro og fred i min hverdag og er samtidig noget af det jeg søger når jeg er af sted. For mig er det federe at svømme en tur ved et smukt lille vandfald inde i en skov, end at se Taj Mahal.

Jeg vil rigtig gerne dele mine eventyr med dig – så se dig omkring på mine blogs, book et foredrag, følg med på min Youtube kanal og lad mig inspirere dig til at opleve verden!

Instagram ID: line.pernille